Týdenní menu od 24.2. do 28.2.2020
Pondělí
Špenátová polévka | 30 Kč |
ŠMAŽENÝ SÝR, vařený brambor, tatarská omáčka | 99 Kč |
VEPŘOVÝ PERKELT, těstovina | 89 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 30 Kč |
HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU, houskový knedlík | 99 Kč |
BRAMBOROVÝ GULÁŠ S PEČIVEM | 89 Kč |
Středa
Čočková polévka s párkem | 30 Kč |
PŘÍRODNÍ KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK, opečený brambor, tatarská omáčka | 99 Kč |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, dušená rýže | 89 Kč |
Čtvrtek
Kmínová polévka s vejci | 30 Kč |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, rajská omáčka, dušená rýže | 99 Kč |
ZAPEČENÉ PALAČINKY S TVAROHEM | 89 Kč |
Pátek
Bramborová polévka | 30 Kč |
PEČENÉ VEPŘOVÉ NA ČESNEKU, červené zelí, bramborový knedlík | 99 Kč |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, bramborová kaše, kyselá okurka | 89 Kč |