Týdenní menu od 2.3. do 6.3.2020
Pondělí
Kulajda | 30 Kč |
ŠEVCOVSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ, těstovina | 99 Kč |
HOUBOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM | 89 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 30 Kč |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, vařený brambor, citrón | 99 Kč |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, bílé zelí, cibulka se škvarkami | 89 Kč |
Středa
Fazolová polévka s klobásou | 30 Kč |
PIVOVARSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, dušená rýže | 99 Kč |
ZAPEČENÉ FLÍČKY S UZENÝM MASEM, kyselá okurka | 89 Kč |
Čtvrtek
Drůbeží vývar se zeleninou a kapáním | 30 Kč |
PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ KOTLET SE SÁZENÝM VEJCEM, vařený brambor | 99 Kč |
MEXICKÝ FAZOLOVÝ GULÁŠ S PEČIVEM | 89 Kč |
Pátek
Frankfurtská polévka | 30 Kč |
KNEDLO, VEPŘO , ZELO | 99 Kč |
SMAŽENÉ PŠTROSÍ VEJCE, vařený brambor, kyselá okurka | 89 Kč |