Týdenní menu od 13.1. do 17.1.2020
Pondělí
Kmínová polévka s vejci | 30 Kč |
VEPŘOVÁ NA HOUBÁCH, dušená rýže | 94 Kč |
BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM | 87 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 30 Kč |
HOVĚZÍ PŘÍRODNÍ PEČENĚ, dušená rýže | 94 Kč |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, vařený brambor, tatarská omáčka | 87 Kč |
Středa
Čočková polévka s uzeninou | 30 Kč |
KUŘE NA PAPRICE S TĚSTOVINOU | 94 Kč |
UZENÁ KRKOVIČKA S KŘENOVOU OMÁČKOU, houskový knedlík | 87 Kč |
Čtvrtek
Francouzská cibulačka se sýrem a opečeným chlebem | 30 Kč |
PEČENÁ VEPŘOVÁ NA TYMIÁNU, červené zelí, bramborový knedlík | 94 Kč |
BRAMBOROVÝ GULÁŠ S PEČIVEM | 87 Kč |
Pátek
Frankfurtská polévka s párkem | 30 Kč |
KUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI, dušená rýže | 94 Kč |
ČEVABČIČI, hořčice s cibulí, vařený brambor | 87 Kč |