Týdenní menu od 10.2. do 14.2.2020
Pondělí
Rajská polévka s rýží | 30 Kč |
CHALUPÁŘSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ, těstovina | 99 Kč |
SMAŽENÝ HERMELÍN S BRUSINKAMI, vařený brambor, tatarská omáčka | 89 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 30 Kč |
HOVĚZÍ PEČENĚ NA ČESNEKU, špenát, bramborový knedlík | 99 Kč |
MASOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, kyselá okurka | 89 Kč |
Středa
Hrachová polévka s uzeninou a opečenou houskou | 30 Kč |
KUŘECÍ STEHNO NA HOUBÁCH, dušená rýže | 99 Kč |
HALUŠKY S UZENÝM MASEM A ZELÍM, cibulka | 89 Kč |
Čtvrtek
Francouzská cibululačka, sýr, opečený chléb | 30 Kč |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, houskový knedlík | 99 Kč |
SMAŽENÝ STUDENTSKÝ ŘÍZEK, vařený brambor, tatarská omáčka | 89 Kč |
Pátek
Boršč | 30 Kč |
ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, dušená rýže | 99 Kč |
PŘÍRODNÍ RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, šťouchaný brambor | 89 Kč |