Týdenní menu 26.2.-1.3.
Pondělí
Hrášková polévka | 35 Kč |
1. Bratislavská plec, houskový knedlík | 129 Kč |
2. Smažený camembert, brambory, tatarka | 119 Kč |
Úterý
Masový vývar s játrovou rýží | 35 Kč |
1. Hovězí po námořnicku, rýže | 129 Kč |
2. Zapečené šunkafleky, kyselá okurka | 119 Kč |
Středa
Husí kaldoun | 35 Kč |
1. Vepřový segedínský guláš, houskový knedlík | 129 Kč |
2. Jablečná žemlovka s rozinkami sypaná cukrem | 119 Kč |
Čtvrtek
Kulajda | 35 Kč |
1. Plněné knedlíky uzeným masem, červené zelí | 129 Kč |
2. Játra na roštu, brambory, tatarka | 119 Kč |
Pátek
Zeleninový vývar s kapáním | 35 Kč |
1. Krůtí na česneku, bramborový knedlík, špenát | 129 Kč |
2. Dušené vepřové ledvinky, rýže | 119 Kč |