Týdenní menu 20.2.-24.2.
Pondělí
Pórková polvéka | 30 Kč |
Masové koule s rajskou omáčkou, těstoviny | 124 Kč |
Vepřová játra na slanině, rýže | 114 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a játrovou zavářkou | 30 Kč |
1. Kuře ala kachna, zelí, bramborový knedlík | 124 Kč |
2. Vepřové na mrkvi, brambory | 114 Kč |
Středa
Kaldoun | 30 Kč |
1. Vepřová husarská roláda, brambory | 124 Kč |
2. Nudle s mákem přelité máslem | 114 Kč |
Čtvrtek
Zeleninová polévka s červenou čočkou | 30 Kč |
1. Hovězí maďarský guláš, houskový knedlík | 124 Kč |
2. Zapečené šunkafleky, kyselá okurka | 114 Kč |
Pátek
Bramboračka | 30 Kč |
1. Smažený vepřový řízek, brambory | 124 Kč |
2. Špenátové lasagne | 114 Kč |