Týdenní menu od 18.2. do 22.2.2019
Pondělí
Žampionový krém | 27 Kč |
GNOCCHI SE ŠPENÁTEM, kuřecí maso, smetana | 94 Kč |
MASOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, kyselá okurka | 87 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 27 Kč |
HOVĚZÍ PO NÁMOŘNICKU, houskový knedlík | 97 Kč |
ŠPAGETY "CABONARE" | 87 Kč |
Středa
Gulášová polévka | 30 Kč |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, vařený brambor, citron | 94 Kč |
ZABIJAČKOVÝ GULÁŠEK S PEČIVEM | 87 Kč |
Čtvrtek
Francouzská cibulačka | 27 Kč |
VEPŘOVÉ NA HOUBÁCH, huskový knedlík | 94 Kč |
RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM | 87 Kč |
Pátek
Boršč | 30 Kč |
TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM | 94 Kč |
SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, bramborová kaše, kyselá okurka | 87 Kč |